“Стотици български граждани са били подслушвани със специални разузнавателни средства.

...
“Стотици български граждани са били подслушвани със специални разузнавателни средства.
Коментари Харесай

Оставка за Бойко Рашков! За осем месеца не каза нито една вярна дума - ето лъжите му

“Стотици български жители са били подслушвани със специфични разследващи средства. Това е ставало по искане на профилираната прокуратура и с разрешението на спецсъда “. Помните ли тези думи от парламентарната естрада?

Думите на служебния вътрешния министър Бойко Рашков през юли 2021 година. Два преди този момент той бе подгрят по тематиката с “подслушванията “ от фена на тези конспирации Атанас Атанасов, някогашен шеф на НСС. Обвиняван като основен подслушвач, в това число и на основния прокурор Филчев, напомня в собствен коментар уеб сайтът " Брейкинг ".
свързани новини34282на 06.11.202188387на 05.11.2021
Та през май тази година Атанасов подвигна топката на Рашков като съобщи, че 32-ма политици от опозицията са били подслушвани по време на антиправителствените митинги през лятото на 2020 година

Рашков незабавно захапа стръвта. През май “подслушваните “ станаха над 80, а през юли “стотици “. Вътрешният министър, с прозвището Дамаджаната, и до ден сегашен не е дал нито едно доказателство за тези свои изказвания, даже и по време на закритото съвещание на Народното събрание по тематиката.

Четворната коалиция стяга Рашков за постоянен министър, по тази причина няма да е неприятно да напомним, че той не е фен на истината. И неговите подправени вести, които той хвърляше в общественото пространство безалтернативно.
свързани новини64343на 28.07.2021
Реално за ръководство в постройката на ул. “Шести септември “№28 Бойко Рашков трансформира Министерство на вътрешните работи в политическа полиция и бухалка на Румен Радев. Но всичките му изказвания се оказаха цялостни неистини без никакви доказателства. И “подслушването “ на опозицията една от тях. Нещо повече, Бюрото за надзор на СРС изрично опроверга изказванията на Дамаджаната, с формалното мнение, че няма данни за подслушвани хора.

Да напомним кьорфишеците на Рашков, които той стартира пред послушни медии и журналисти-слуги, които не задават неуместни въпроси-Сашо Диков, Би Ти Ви, БНР и “Дневник “ на Прокопиев:
свързани новини247328на 21.05.2021
“Днеска дойде при мен един човек, който такива неща ужасяващи ми заяви, че аз не знам къде живеем, в каква страна живеем или сме живели. Просто не мога да си обясня. Ще ви кажа какво ми цитира този човек. Нещо ужасяващо е: по какъв начин му е казано, че има жена и деца, или пък има фамилии, които няма да схванат дали не ядат неговото месо “, оповестява Дамаджаната през май месец пред доближения му Сашо Диков.

“Човекоядецът “ се оказа Бойко Борисов. По-късно стана ясно, че изяденият човек е жив и здрав. И недокоснат. А приказките на Рашков- претоплени манджи. Важното бе да извикат Борисов на позорен разпит в Националната полиция.

“В Кюстендил имаме доста забавен случай за пазаруване на гласове. Там един някогашен вътрешен министър е правил тези дни едно събиране с някогашен регионален шеф и един различен, излязъл в болничен. Обсъждали са въпроса по какъв начин да привлекат 15 хиляди македонци с българско поданство, които да гласоподават тук в нашата страна “, разгласи на 1 юли т.г. Рашков.

Проверките на полицията и резултатите от вота на 11 юли опровергаха изрично тези изказвания на вътрешния министър. И тези кьорфишеци потънаха в небитието.

Пак през юли Дамаджаната рече: “Строителството на “Хемус “ е нелегално “. За страдание на Рашков АДФИ, с ново “почтено “ управление, назначено от служебното държавно управление, прави две инспекции. “Няма нарушаване на контракти за строителство на пътища и автомагистрали в интервала 2017-2020 година, оповестиха от АДФИ.

Това обаче не бе задоволително на екзекутора на Радев и той влезе в предизборната акция за последния избор отново с автомагистрали и по-точно с “Хемус “. “84 милиона лв., дадени предплатено, за строителството на автомагистралата са изнесени от кухи компании в сакове и чували, изтеглени от клошар, който умрял от ковид “.

Ден по-късно шефът на ГДБОП Калин Стоянов опровергава министъра: “Не сме съобщавали за пари изнасяни със сакове и чували “.

Рашков: Парите от “Хемус “ са изнасяни през банката на Бойко Борисов

Българска народна банка публично: Борисов няма банка.

Дамаджаната: Срутил се е сектор от 600 метра на новоизградената автомагистрала “Хемус “ край Търговище.

АПИ: Няма сриване на “Хемус “, има отводняване на сектор от 46 метра.

Сега предизборните лакърдии на “Майстора на късия роман “ и по съвместителство вътрешен министър:

Юли месец: Шефове на горски стопанства купуват гласове в Родопите. Рашков хвърля цялата полиция по горите да дебнат в храстите и да стресират хората. В резултат няма нито един началник на горско стопанство упрекнат или разследван за пазаруване на гласове.

На 4 юли 2021 година Рашков декларира: “Направи ми и едно друго нещо доста мощно усещане. Вече стана ясно какъв брой има вяра в Бог Борисов. Нали стана ясно към този момент? Той се кръсти на всички места където го видите, и споделя какъв брой е религиозен, какъв брой има вяра в Господ. И в този момент стана ясно за какво са тези изказвания. Защото разчита на владиците. Това го чухме и четохме през вчерашния ден. Тоест той е осигурявал средства за църквите, за някои митрополити, както споделя и за учебни заведения, църкви, джамии и така нататък Но задачата не е нещо друго. Целта е в този момент към този момент, в интервала когато сме изправени пред избори за Народно заседание на 11 юли, той (Борисов) да желае от тях (митрополитите) подпомагане. Тоест, Борисов по подобен метод е сключил една договорка с отминалост отпреди няколко години с Българската Църква “.

До момента няма нито едно доказателство за тези изказвания на Дамаджаната.

18 Ноември: “Някои обстоятелства, на които станахме очевидци всички ние, българските жители, по отношение на държанието на някои представителни органи в нашата югоизсточна съседка Турция. Включително, което може да се пояснява, откакто касае непосредствено политически развой у нас, избори за образуване на висша държавна власт, като интервенция във вътрешните работи на Република България “, съобщи министърът на вътрешните работи.

Това провокира интернационален скандал с южната ни съседка, изборите на 21 ноември в Турция тотално опровергаха Дамаджаната.

Бойко Рашков ръководеше директно два избора през юли и през ноември. И два пъти споделя на конференции по какъв начин Министерство на вътрешните работи е образувало над 1000 досъдебни производства за пазаруване на гласове. И след вота през юли и в този момент след изборите 2 в 1 няма нито един обвинителен акт за тези закононарушения импортиран в съда. Няма и наказан. Нито един. Нещо повече, две трети от досъдебните производства на Министерство на вътрешните работи са прекъснати от прокуратурата заради липса на събрани доказателства.

На 27 май краткотрайният вътрешен министър назова шефа на ДАНС Димитър Георгиев “престъпник “. До този миг Рашков не е показал нито едно доказателство за незаконна активност на към този момент някогашния началник на ДАНС.

Полицейското принуждение над протестиращи през септември 2020 година. Рашков твърди, че служителите на реда побойници не са осъдени, а прокурор им е “опъвал чадър “. Рашков сподели “непоказвани фрагменти “ от побоя по колоните на Министерски съвет. Оказа се, че участвалите в побоя униформени и техните началници са получили тежки дисциплинарни санкции след следствие на “Вътрешна сигурност “-МВР. Даже двама от тях ги оспорват пред съда и там е пуснат въпросният “таен запис “.

Това са част от историите на “Майстора на късия роман “ Бойко Рашков.

Иначе многословният вътрешен министър става необичайно безмълвен по тематики, които не му отърва. Ето някои от тях:

Как вътрешният министър, цялостен живот работил на държавна заплата, има 19 парцела и резиденция с 12 тоалетни? И обикновено ли е МВР-шефът да е по-богат от босовете на мафията?

Приятел ли е на подземните босове от прехода Илия Павлов, разстрелян показно на 8 март 2003 година пред офиса на “Мултугруп “ и Васил Божков-Черепа, дезертьор от правораздаването в Дубай с 19 обвинявания, в това число и за няколко убийства?

Кой назначи за началник на кабинета му Елена Фичерова-Караиванова, създател на партията на Божков “Българско лято “ и член на нейното управление? И за какво Караиванова бе махната от поста часове преди да излезе описът “Магнитски “?

Кой урежда в Министерство на вътрешните работи кадровите назначения? Той или кръгът “Зелени чорапи “ от президентството, отпред с Пламен Узунов, адресат на подаръчни комплекти в заведения за хранене? Защо всички висши началници от Министерство на вътрешните работи са от Пловдив и има ли връзка това с масонската ложа на Георги Гергов?

Какво провокира абсурда с доставката на противозаконни машини за вота, докарани от Гърция с ескорт на Министерство на вътрешните работи кой от управлението позволи това?

Вече една седмица след тежката злополука на “Струма “ министърът на вътрешните работи не е обелил дума за дейностите на подчинената му “Гранична полиция “ при пропускането по родните пътища на автобуса-ковчег, за който митничари в Северна Македония бяха уличени, отстранени и разследвани. Защо ги криеш, Рашков?

Вътрешният министър мълчи и се крие като мишка. Колкото по-бързо бъде махнат от Министерство на вътрешните работи този човек, толкоз по-добре за страната. Рашков в случай че желае може да си подаде оставката пред Сашо Диков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР