Стотина фенове на "Ботев" (Пловдив) проведоха протест тази вечер пред

...
Стотина фенове на "Ботев" (Пловдив) проведоха протест тази вечер пред
Коментари Харесай

Ботевци пиха кафе пред община Пловдив, алармират за стадиона

Стотина почитатели на "Ботев " (Пловдив) организираха митинг довечера пред общината. Акцията мина под наслов "Да пием кафе " и с нея "жълто-черните " последователи показаха недоволството си от отхвърли на локалната администрация да подпише документ, с който се ангажира с построяването на клубния стадион.

Дори и извършената през вчерашния ден среща с кмета Здравко Димитров не успокои ентусиастите, които се тормозят, че отпуснатите от страната 25 милиона лв. за построяването на състезателен комплекс "Христо Ботев " се изразходват непрозрачно.

"Две са аргументите да се съберем тук. Първо, поискахме от общината да ни подсигурява, че ще бъдат построени 4 трибуни на стадиона, а освен две и търговски площи, както пишеше в писмото, което получихме от локалната власт. Второ, желаеме цялата активност към построяването на стадиона да бъде завършена писмено и написана от локалната власт, което ще бъде поръчител за нейния ангажимент ", съобщи ръководителят на съдружие "Ботев 1912 " Радослав Кошински.

Феновете упорстват да бъдат закупени нови седалки, които да отговорят на мачове от евротурнирите, защото сегашните са негодни. "Жълто-черните " последователи чакат и да бъде построен теренът на стадиона.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР