Стопкадри Нова ТвПредседателят на Организацията на евреите в България Шалом“

...
Стопкадри Нова ТвПредседателят на Организацията на евреите в България Шалом“
Коментари Харесай

Проф. Александър Оскар: Газа може да се превърне във втори Дубай

Стопкадри Нова Тв

Председателят на Организацията на евреите в България „ Шалом “ проф. Александър Оскар се надява, че след години Газа ще се трансформира в едно прелестно място за живот.



Вярвам, че случилото се през последните дни и последните седмици в Близкия изток ще помогне на актуалния свят да огледа по друг метод на близкия Изток и на взаимоотношенията сред евреи сред араби. И това ще бъде един подтик на да продължи процеса на мирните договаряния сред Израел и прилежащите арабски страни. В случая най-важният подобен кротичък контракт е със Саудитска Арабия, сподели за Нова Тв проф. Оскар.



Аз имам вяра в това, че един ден Газа може да се трансформира във втори Дубай да вземем за пример. Има всички нужни благоприятни условия за хора, които имат вяра и обичат децата си, тъй като в тази ситуация това, което най-вече ме тревожи е, че хората, някои от тях и огромна част от тях, са подготвени да жертват децата си в омразата си към Израел, добави той.



„ Хамас “ не съставлява палестинския народ. Тази ислямистка формация е толково нездравословна и рискова за Израел, колкото и за самите поданици на линията Газа, които са заложници на тази терористична организация. Не малко са жертвите от тези 1400 индивида, които са араби, тъй че тази организация и нейната ръкописна идеология би трябвало да бъдат съкрушени. Аз имам вяра, че евреи и араби могат да живеят в мир дружно. Инфраструктурата на „ Хамас “ би трябвало да бъде унищожена, положителното да победи и злото да не господства в света, сподели още проф. Александър Оскар.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР