Стопкадри Нова ТвМъж на 31 години е пребит зверски в

...
Стопкадри Нова ТвМъж на 31 години е пребит зверски в
Коментари Харесай

Мишо: Пребиха брат ми и го надуха като агне, има опасност за живота му

Стопкадри Нова Тв

Мъж на 31 години е пребит свиреп в ямболското индустриално дружество „ Язаки “.

По време на обедна отмора против него е упражнено принуждение с револвер със сгъстен  въздух.



След брутална подигравка мъжът е признат в ямболска болница с контузии и разкъсвания, опериран е и сега се възвръща в реанимация.

Състоянието му се стабилизира, само че към момента обаче има заплаха за живота му.

„ Аз съм доста засегнат по какъв начин може това нещо да стане, да го създадат хора. Защо беше това нещо, да го надуе като агне, чак му скъсал спортния екип, значи той доста вулгарно, доста грозно го е бутал този револвер в ануса му. Такъв човек заслужава ли да бъде вън, може на следващия ден на други да протяга ръка “, сподели Нова Тв Мишо, който е брат близнак на потърпевшия.

„ Синът ми не конфликтен, постоянно желае да приказва с някой човек, не знам по какъв начин може да се стигне до това нещо. Не знам и към този момент по-нататък по какъв начин ще бъде с него. Състоянието му е доста неприятно сега “, добави бащата на потърпевшия Митко.



„ Това е брутално гадно нещо, аз напряко съм засегнат, това нещо не може да го опиша. Вчера виждам, че този, който го е направил, си беше на независимост, не знам през днешния ден дали е арестуван. Това нещо желае правораздаване, тъй като в България и не би трябвало да съществуват такива хора, това е злина, за хората това е рисково “, сподели още Мишо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР