Стопкадри бТВПроф. Георги Рачев обеща необичайно топло време за сезона.Дори

...
Стопкадри бТВПроф. Георги Рачев обеща необичайно топло време за сезона.Дори
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Във вторник на плажа по джапанки

Стопкадри бТВ

Проф. Георги Рачев даде обещание извънредно топло време за сезона.



Дори го дефинира като доста топло от неделя до другата неделя.

Към понеделник се затопля и във вторник в действителност на плажа по джапанки или по-леки обувки в кладенчова вода, защото температурите ще стигнат до 20 градуса, сподели по бТВ професорът.

На шести, тъкмо вторникът, ето, погледенете го това към този момент оранжево леке над Балканите, по-топло от Мадрид, където означиха съвсем 30 градуса преди няколко дни.  По задачите балкани и в България нищо чудно да има температури от 20 градуса, добави той.



Всичко зависи от това по какъв начин ще духне този югозападен вятър, само че сигурно ще увеличи температурата до 15-16 градуса, изключително в югоизточна част, сподели още Рачев.

Последният разгласи и какъв брой ще се задържи това хубаво вроме.

Според него след 10 януари моделите малко ще са в неразбиране какво тъкмо ще се случи, само че се чака да се захлади на фона на февруари месец.

На 20 градуса няма по какъв начин да останем до второ произшествие с толкоз дълго топло в цяла Европа, посочи Рачев.

Последният разкри, че край морето температурите ще стигнат до 17 градуса в Царево и разочарова скиорите със идващите си думи.  

В ниското изискванията няма да са положителни. Например в Боровец на 1300 метра надморска височина минималните температури заран ще са високи, а обедните – двуцифрени, да не приказваме за Пампорово. Все отново отъпканият сняг ще се резервира, и в утринните, и във вечерните часове ще има опция за ски, изясни проф. Рачев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР