Стопкадри бТВАктьор се изгаври жестоко с родния футбол в ефир.Това

...
Стопкадри бТВАктьор се изгаври жестоко с родния футбол в ефир.Това
Коментари Харесай

Такава гавра с нашия футбол не се помни

Стопкадри бТВ

Актьор се изгаври грубо с родния футбол в ефир.

Това се случи на фона на мненията за болните от рак международни звезди Кейт Мидълтън и Свен Горан Ериксон, които актрисата Боряна Братоева и Калин Евтимов от „ Брига нов дом “ изразиха и след съпричасността на целия свят към болката на принцесата на Уелс и футболния треньор.

Именно това, което сподели Евтимов за Ериксон, даде мотив на Петър Дочев за жесток коментар в „ Преди обед “.



Калин напомни по какъв начин почитателите на Ливърпул са сбъднали фантазията на Свен да води обичания им клуб в един мач и над 60 хиляди фенове са напълнили трибуните на „ Анфийлд “.

Това сподели за следващ път по какъв начин хората за оптимално малко време се провеждат за едно положително дело и дават страховит образец, приключи Евтимов.



Тези негови думи обаче бяха задоволителни на Дочев да направи паралел сред това, което е станало в Ливърпул и родната футболна реалност.

Манталитетът се демонстрира в тези жестове, просто се сещам за събитията тук в нашата блага татковина. На нашите клубове, на какво сме очевидци, какви безумия се случват, изригна по бТВ Дочев.

Те избират да са в едно тресавище, и един човек, Селчо Паричков Схемаджиев, продължава да желае да си е в тази скица, до момента в който едни такива огромни клубове вършат такива огромни жестове на човечност, добави Петър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР