Стопкадър You tube, BetNewsГеорги Какалов е авторът на последния гол

...
Стопкадър You tube, BetNewsГеорги Какалов е авторът на последния гол
Коментари Харесай

Какалов: Вкарах на Спартак и станах трети с Черно море

Стопкадър You tube, BetNews

Георги Какалов е създателят на последния гол в дербито на Варна, което Черно море печели с 1:0 на стадион „ Спартак “ на 23 май 2009 година. Какалов влиза през второто полувреме и се разписва в 64-тата минута, като това попадение на процедура носи и бронзовите медали на „ моряците “. Те са узаконени в идващия предпоследен кръг след триумфа с 2:0 над Славия на „ Тича “.

Срещу Спартак не бях възобновен, откакто скъсах мускул и бях на инжекции. Спомням си, че през второто полувреме Никола Спасов ми сподели: Влизаш на терена, вкарваш гол и побеждаваме. Точно по този начин и се получи. Вечно ще помня по какъв начин след попадението се качих на оградата при почитателите на Черно море да честваме. Този момент е оставил ослепителен отпечатък в кариерата ми, защото ни донесе третото място. С Литекс съм бил първенец и притежател на Купата и Суперкупата на България, само че играех рядко, до момента в който в Черно море имах заслуга за бронзовите медали, сподели за „ Петел “ Какалов.

Казвам, че имам пръст за бронза, защото няколко кръга по-рано вкарах в последните секунди и гола в Сливен, с който спечелихме с 1:0. Тогава отново влязох като запаса. Всъщност цяла пролет желаех от Никола Спасов да играя повече, само че той ми споделяше: Нали по този начин вървят нещата, виждаш, че влизаш след почивката и се справяш. Нека не вършим промени, добави Георги.

Онази година в Черно море е измежду най-успешните в кариерата ми, да не кажа и повече. Затова ми бе тежко, когато се разделихме, само че двете страни нямахме виновност. Просто Динамо (Минск) искаше доста пари за правата ми. Оттогава обаче съм си черноморец и ориста на Черно море постоянно ме вълнува. Пожелавам триумф на тима в дербито на Варна. Нека публиката да види театър и Черно море да излезе краен победител. А за дербито през пролетта, ще бъда на „ Тича “, приключи Георги Какалов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР