Стопкадър Нова ТвЗабавен спор за бюджета се проведе в ефир.

...
Стопкадър Нова ТвЗабавен спор за бюджета се проведе в ефир.
Коментари Харесай

Виктор: Депутатите да минат на минимална заплата

Стопкадър Нова Тв

Забавен спор за бюджета се организира в ефир. „ Бюджетът се дефинира от държавното управление, само че държавно управление няма да бъде формирано, тъй че да не вършат нелепости “, стартира Георги Кадиев.



„ Депутатите си разрешиха редица произволи и доведоха до тези дефицити сега, а в този момент считам, че в това число и депутатите са на ход да оправят личните си неточности и в последна сметка да се направи един по-балансиран бюджет от този, който се предлага сега “, изрази мнение Лидия Шулева.



Любомир Каримански пък добави: „ В закона за обществените финанси е записано, че би трябвало в бюджета да има отражение на политиките на едно държавно управление, които ще води. Аз не знам тъкмо дали има някакво държавно управление под по този начин, под похлупака изпод, образувано към този момент, и дали това държавно управление ще извършва избран бюджет, който би се приел в това Народно заседание. Засега не се вижда кой застава зад тези политики, в случай че застава някой зад тези политики, дано да създадат държавно управление. “

„ Беше доста забавно, аз се зачудих, само че в случай че не произведат бюджет, заслужават ли по 6400 съществена заплата депутатите. Гледайте ме като популист, само че това е въпрос, с добавките към 12 000 се събират, нали не греша към 12 000, а не би трябвало ли да са на минимална, в случай че не произведат нищо “, разяснява Виктор Николаев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР