Стопкадър Нова ТвПриродозащитникът Силвия Стойчева коментира слуховете за отвличане на

...
Стопкадър Нова ТвПриродозащитникът Силвия Стойчева коментира слуховете за отвличане на
Коментари Харесай

Природозащитник: Тези слухове за отвличане на деца могат да доведат до убийство

Стопкадър Нова Тв

Природозащитникът Силвия Стойчева разяснява слуховете за похищение на деца в Пловдивско.

Повече от 80 сигнала са получени за това от 20 обитаеми места.

Повод за тях е фотография на Мерцедес до къща, която е предиздвикала хората от махалата да излязат с лопати, колове и бухалки да бранят децата си.

Оказа се, че собстеникът на колата е вечерял в ресторант със своето семейство.

От полицията прецизираха, че всички тези сигнали досега са подправени.

За страдание, както споделиха и проверяващите, съгласно мен това е търсено, и по-лошото е, че не знаем за какво се случва измежду ромското население, което пък подухва мисълта, че може би се търси някакъв спор, което считам, че е доста рисково и безусловно подсъдно, разяснява в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Стойчева.

Това демонстрира още веднъж по какъв начин една обществена медия или обществените медии, които всички употребяваме, могат да въздействат и след това ние не работим към този момент на правилото почтен до доказване на противното, а противоположното, което е доста ужасно. Защото тогава стъпката до саморазправата е къса, сподели още тя.

Утре ще видят този човек, ще видят тази кола и преди да успее да изясни, че е бил на ресторант, той може да бъде погубен. Представяте ли си, какво може да се случи, в случай че тълпата беше излязла против него, иди доказвай, че това е твоето дете и не си го отвлякъл от някъде, добави Силвия Стойчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР