Стопкадър Нова ТвЖурналистът Петко Георгиев обясни как може да бъде

...
Стопкадър Нова ТвЖурналистът Петко Георгиев обясни как може да бъде
Коментари Харесай

Журналист обясни как може да се бутне сглобката и защо Радев не трябва да е президент

Стопкадър Нова Тв

Журналистът Петко Георгиев изясни по какъв начин може да бъде развалена сглобката и за какво Румен Радев повече не би трябвало да бъде президент.

Мисля, че ще се отпушат няколко разнообразни вероятни входа, в случай че в действителност в конституционната промяна влезе текст, без значение по какъв начин да бъде дефиниран, който да отнеме опцията на Радев за сформиране на служебно държавно управление, сподели Георгиев.

Защото това е един от дразнителите, само че без значение от това какъв брой се карат, в случай че това нещо се случи, ГЕРБ ще се усещат спокойни и свободни дружно с Пеевски да бутнат сглобката. И да вършат каквито и други желаят обединения или да сформират длъжностен кабинет и по-късно да продължат към избори, добави по Нова Тв той.

Но аз не считам, че това е политически вярно, тъй като има потребност от длъжностен кабинет. Това, което трябваше да се стартира от дълго време и за което има задоволително болшинство в Народното събрание, е политическа глоба по отношение на Радев. За ролята му, за метода, по който употребява институцията на служебния кабинет и за вредите, които нанесе на българската страна, съобщи още журналистът.

Това значи събаряне на Радев от поста, приказвам за събаряне, това е политическа глоба на неговите действия, не ограничение на президента. Защото ще пристигна някой различен президент и тъй като служебният кабинет може да бъде потребен. Има нездравословни за българския народ дейстивя, за тях би трябвало политическа отговорност, безапелационен е Петко Георгиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР