Стопкадър Нова нюзБившият зводен командир в израелската армия Николай Гълъбов

...
Стопкадър Нова нюзБившият зводен командир в израелската армия Николай Гълъбов
Коментари Харесай

Бивш командир в армията на Израел: Трябва да се даде безпощаден удар на „Хамас“

Стопкадър Нова нюз

Бившият зводен пълководец в израелската войска Николай Гълъбов разгласи по какъв начин Израел ще отговори на терористичната офанзива.

Сега би трябвало да се овладее обстановката, да се даде безмилостен удар на „ Хамас “, да се покаже на „ Хамас “, че те не би трябвало да съществуват, че тероризмът не би трябвало да съществува. Оттам нататък ще се направи един разбор, ще се види кой е неверен и кой не е. Израелското общество няма да остане неутрално. В тази обстановка ще се търсят отговорни за тези неточности, само че това не е момента. Израел би трябвало в този момент да се сплоти и да тръгне напред, разяснява Гълъбов.

Той разяснява и дали отговорът на Израел поради стотиците израелски заложници ще се забави.

Командването сега прави тактика да проучва обстановката. Все още съгласно информацията, която аз получавам и която виждам по израелските медии е, че има терористични кафези вътре на територията на страната Израел, които се задействат и има обстановки, които непрекъснато се сблъскват в около граничните региони, добави Гълъбов.

Второто нещо, което би трябвало да се разбере е, че Израел би трябвало да се приготви на няколко фронта, защото съгласно мен тази интервенция, тя е шахмат. Имаме едно деяние, което е тръгнало от „ Хамас “ А, следва В, С, Д. Трябва да се види какво ще се случи, каква ще реакцията на „ Хизбула “ в север. След това има други погранични региони под Йерусалим, където също има огромно количество боеприпас боен и хора, подготвени да водят тяхната свещена война, сподели още той.

Също по този начин би трябвало да се види какво ще се случи, в случай че би трябвало да се влезе в линията Газа с наземна интервенция на сухопътна войска. Това вероятно ще докара до доста жертви от двете страни, както и от израелската. Обществото също ще се надигне, ще търси има ли други разновидности, няма ли други разновидности. Тоест, Израел сега е подложен на един кръстопът първо. А съществуването на страната Израел за мен е под опасност, защото този терористичен, този всеобщ удар не беше предстоящ от никой, и се вижда каква е силата, която е против Израел, и второ, какво оттук насетне ще се случи, съобщи Гълъбов.

Премиерът Нетаняху го сподели, че за него думата „ Хамас “ би трябвало да изчезне. Тоест, тя би трябвало да иде в историята, което мен ме подухва на мисълта, че ще има доста сериозна интервенция. Според мен, в случай че има провокации от Север, Израел няма да се поколебае и да удари и „ Хизбула “, защото това, което се случи, този толеранс, който беше дадена на „ Хамас “ с посредници толкоз дълги години да се водят договаряния и да се опитат по някакъв метод да откриват мир, това няма да стане. Прогнозата ми е за задълбочаване на военния спор Аз мисля, че тъкмо това ще стане и това би трябвало да стане, защото Израел видя, че това допускане на „ Хамас “, да води тази свирепост към цивилни, просто те би трябвало да бъдат история, приключи Николай Гълъбов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР