Стопкадър Фейсбук, ГЕРББойко Борисов бе в центъра на внимането по

...
Стопкадър Фейсбук, ГЕРББойко Борисов бе в центъра на внимането по
Коментари Харесай

Борисов: След ремонта на Околовръстното в София влизаш в шест ями

Стопкадър Facebook, ГЕРБ

Бойко Борисов бе в центъра на внимането по време на среща със симпатизанти.

Общинските съветници могат да създадат доста. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти и жители в столичния регион „ Оборище “. Заедно с него е и някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова.

Той разкри, че през днешния ден е избран избирателен слоган. „ За нашите сътрудници от ЕНП той е: „ Сигурна Европа “, за нас: „ Стабилна България - мощна Европа “, акцентира Борисов и се пошегува: " Дължите ми 200 хиляди $ за лобизма и за рекламата ".

" Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за " Овча купел ". След ремонтираното незабавно взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора в този момент не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен към София, и опция да се върви в възможната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат, посочи той. " Вярно - непочтено, правилно - с флашки, само че имаха повече гласове. Половин година мина - няма смяна ".

" Ние в този момент би трябвало само да градим структурите си, да подобряваме потенциала си, да даваме на хората опция да създадат разлики. ремонтът на Околовръстното от автомагистрала Люлин до " Цар Борис Трети " за три години и Южната дъга за две години - открийте разликите. Те приказваха за пътища до Луната - магии. Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш бъдещето на хората ", не скри възмущението си водачът на ГЕРБ, написа novini.bg.

" България е извънредно значима за ЕНП, за най-голяма наслада тази година и двете неща, на които ЕНП дава като цели, са сигурност, земеделие, което и за българите е значимо ", сподели Бойко Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР