Стопкадър бТВПрезидентът на Република България от периода 2012/2017 Росен Плевнелиев

...
Стопкадър бТВПрезидентът на Република България от периода 2012/2017 Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Плевнелиев: „Възраждане“ и ИТН са аватарите на Румен Радев

Стопкадър бТВ

Президентът на Република България от интервала 2012/2017 Росен Плевнелиев насочи тежки рецензии към настоящия подобен Румен Радев.

Не може Радев да връчи мандата, в тоя случай на учен Денков, и да му каже: Вие не би трябвало да вършиме държавно управление. Това е върховен акт освен на недоумение на конституцията, само че и на заявяване на нейните условия. Всъщност теоретичен урок от това е, че тези промени в конституцията имат своята логичност в този момент, сподели по бТВ Плевнелиев.

Последва въпрос на Мария Цънцарова.

Вие гледате несъмнено баталните подиуми, които се разиграват в Народното събрание, от „ Възраждане “ главно бяха участниците, които ги провокираха. И към това рецензията на президента е, че това държавно управление, това болшинство не би трябвало да пипа конституцията. Виждате ли причини против това имат ли тези хора легитимност, попита водещата на „ Тази заран “.

Нямат легитимност, има доста агитация и малко смисъл в това, което споделят президента и неговите по този начин аватари, може би актуалната дума, като политическите партии „ Възраждане “ и „ ИТН “. Абсолютно са негови аватари, тъй като дано не забравяме по какъв начин те се кълнат във безконечна честност на президента, който се бори за безспорната власт и не се стопира пред нищо, само че с високо вдигнат пестник обслужи една избрана част от обществото и погази другата част от обществото, отговори Плевнелиев.

Това е единственият български президент до момента, който е нарушил конституцията неведнъж. Към днешна дата президентът още веднъж нарушава конституцията по доста обикновен метод. Има закон за Конституцията и Съвет по конституционална сигурност. Вие, знаете ли, че две години той не е свикал съвета, макар че закона споделя на всеки три месеца. Защо през последните две години не съблюдава закона и не привиква Съвета за конституционална сигурност, не привиква този върховен медал на Републиката, погазвайки брутално закона, сподели още Росен Плевнелиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР