Стопкадър бТВГолеми неприятности за българин, който е решил да си

...
Стопкадър бТВГолеми неприятности за българин, който е решил да си
Коментари Харесай

Работник в кравеферма: Шефът ми взе личната карта, за да ме задържи на работа

Стопкадър бТВ

Големи неприятности за българин, който е решил да си вади почтено хляба.

Работодател взима персоналната карта на чиновник, с цел да го задържи наложително на работа и отхвърля да я върне. Случката е от димитровградското село Крепост. 28-годишният Живко споделя пред bTV, че в края на октомври почнал работа като общ служащ в кравеферма. 

Задълженията му били целодневни, без почивен ден, по тази причина се наложило да заживее във фермата, дружно с жена си и двете си деца. По сделка със притежателя трябвало да получава месечна заплата от 600 лв. и храна.

" Но се оказа, че от тези 600 лв., тази храна се удържа, на седмица ни купува за 100 лв.. Говорим за 2 деца – памперси, млека, настрана храна за нас. Доникъде не ни стигаха, изнемогвахме, мъчехме се там. Живеехме в една стаичка, която е може би 15 квадрата. Едното ми детенце е на 10 месеца, другото е на 2 години “, описа Живко.

Още в края на първия месец става случай с по-малката му щерка, написа varna24.bg.

" Жена ми беше поставила да готви на един газов котлон, тъй като няма място, котлонът беше покрай леглото. Детенцето ми пада от леглото, с рухването закача тенджерата и я изсипва от горната страна си. И се изгаря с 25% “, показа още мъжът.

Бебето е признато в интензивно поделение в Пловдив.

" Даваха ни дребни проценти да оживее, съвсем нямаше късмет. Докторите даже споделиха да се подготвим за най-лошото. Слава Богу, детенцето се оправи, в този момент е по-добре. Но в случай че не бях там, нямаше да пострада. Единствено лицето не е наранено, само че цялото тяло е изгорено. Води се трета степен изгаряне. Това остава белег за цялостен живот. За това скърбя “, споделя Живко.

Заради случая и поради ниската заплата, мъжът решил да напусне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР