Стопкадър БНТПървото нещо, което е важно да се отбележи е,

...
Стопкадър БНТПървото нещо, което е важно да се отбележи е,
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов: Украинската армия обърка плановете на Русия

Стопкадър Българска национална телевизия

Първото нещо, което е значимо да се означи е, че в действителност явно украинската войска не е победена и е запазила своите качества. Дори можем да кажем, че усилва своите бойни качества. Второто, което е значимо, тази взета самодейност, може да се каже местна, може би за известно време, само че е иницитива, която явно обърка проектите на съветското военно командване, за което не е добре да ти вземат самодейността.

Това разяснява в " Още от деня " по Българска национална телевизия някогашният шеф на защитата о.р.ген. Константин Попов.

Третото, което е най-важно съгласно мен, това е моралният миг, който има резултат и в Украйна, има резултат и в Русия. Разбира се, с голямата спогодба, че би трябвало да бъдем реалисти и не би трябвало да има еуфория, не би трябвало да има религия в скорошна победа. Русия е страна с голям капацитет и е значимо отсам нататък да се видят какви ще са идващите дейности на двете страни. Специалната интервенция на Русия обаче не реализира задачите си и не е специфична интервенция, а война. Победа ще има, когато единият победи или единият е приел изискванията на другия за завършек на военните дейности, а сега нямаме нито едно от двете. Аз не виждам скорошно позволение на военния спор. Искрено се надявам да победи този, който има правдивост зад тила си, а това е Украйна, добави Попов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР