Стопкадър България Он ЕърПетел следи какво се случва след трагедията

...
Стопкадър България Он ЕърПетел следи какво се случва след трагедията
Коментари Харесай

Очевидец на катастрофата в София: Водачът беше употребил алкохол и фъфлеше

Стопкадър " България Он Еър "

" Петел " следи какво се случва след нещастието на пътя в столицата.

39-годишен мъж със спортна кола провокира злополука и умъртви французин на Околовръстния път на София. Инцидентът е от тази нощ. Мъжът към този момент e арестуван, а в болница с заплаха за живота остава още една жена.

Малко след 4 часа тази заран спортната кола с висока скорост се врязва в автомобила пред нея, който пътува към летището. Предната кола е ръководена от българин, само че в нея се возят мъж и жена с френско поданство.

" От удара е породена гибелта на пътуващия във " Форда " 64-годишен френски жител, телесни повреди са породени и на негова спътница, също френски жител ", съобщи зам.-градският прокурор Десислава Петрова.

Жената е настанена в интензивното поделение на болница " Света Анна " с заплаха за живота. Първи на мястото идват Биляна Борисова и нейният другар. Разбират, че водачът на спортната кола най-вероятно е пийнал.

" Той не беше изобщо съответен, очевидно злоупотребил с алкохола, фъфлеше, сменяше си настроенията. Първоначално беше шокиран, след това се разплака, по-късно го обърна на експанзия, на провокация ", сподели Биляна Борисова, представена от bgonair.bg.

Докато Биляна се обажда на незабавна помощ, мъжът, предизвикал злополуката, организира различен диалог.

" По телефона чух водачът на " Панамерата " да приказва по какъв начин е блъснал една кола и " Поршето " му е станало на кайма начело. При което аз не му обърнах внимание, пробвах се да оказа помощ на другия водач, чух, че дамата диша, другият човек изглеждаше имобилен ", добави Биляна.

Когато идват служителите на реда, водачът отхвърля да даде проба за алкохол и опиати. Той е арестуван, а Прокуратурата му повдига обвиняване. Както при случая с Георги Семерджиев, който умъртви две дами в София преди 2 месеца, и в този момент водачът е бил прочут на полицията.

" Миналата година на 5 април автопатрул стопира лидера за неносенето на колан, като му сформират акт и връчват 6 фиша на стойност 1250 лева, които към сегашния миг не са заплатени от него ", уточни пълководец Радослав Начев от Столична дирекция на вътрешните работи.

И в този момент, както след всеки случай, институциите направиха извод.

" Всички държавни институции следва да си взаимодействат, с цел да има обединен отпор и предварителна защита ", твърди зам.-градският прокурор Христо Кръстев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР