Стопкадър България Он ЕърГлас на бивш служебен кабинет обяви какъв

...
Стопкадър България Он ЕърГлас на бивш служебен кабинет обяви какъв
Коментари Харесай

Кутев: Нинова да отстъпи поста си на председател на БСП на друг

Стопкадър " България Он Еър "

Глас на някогашен длъжностен кабинет разгласи какъв би трябвало да бъде приоритета на настоящия кабинет.

" Въпросът е дали е добре или неприятно, в случай че служебното държавно управление покаже опит за битка с престъпността. Би се отразило добре на изборите да го покажат, само че аз се колебая. Много неща предстоят, времето е динамично, в случай че държавното управление се заеме единствено с това да приготвя изборите, ще сгреши ", съобщи някогашният представител на служебното държавно управление " Донев " Антон Кутев в студиото на " Денят ON AIR ".

Според него настоящето служебно държавно управление би трябвало да се концентрира освен върху провеждането на изборите, само че и в решение проблемите с престъпността.

" Не мога да кажа занапред. Могат да се провеждат почтени избори, само че се колебая, че ще е допустимо с това държавно управление. Ако се съсредоточат първо в решение проблемите с престъпността, доста неща ще се трансформират. Главният секретар се оказа предпазен очевидец, пък е на първа страница на всички вести. Това демонстрира, че нещо не е наред. Оказа се, че на изборите имаме опорочена народна власт, тъй като жителите нямат избор. Има избори, само че няма избор. Това се прави напълно съзнателно ", съобщи Кутев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Кутев е на мнение, че ще се сформира кабинет след изборите, само че това зависи доста от това дали Конституционен съд ще анулира наредбите, касаещи служебния кабинет да бъде образуван от президента.

" Ще сформират кабинет. Но това зависи доста от Конституционния съд. Ако той анулира наредбите, които касаят служебния кабинет да бъде образуван от президента, имам вяра, че доста бързо ще си създадат държавното управление. Бях уверен, че сглобката ще издържи по-дълго. Просто Борисов реши, че е по-добре да ръководи без Политическа партия ", разяснява гостът.

Той счита, че Корнелия Нинова би трябвало да отстъпи поста си на ръководител на Българска социалистическа партия на някой различен от партията.

" Всеки път слушам от Нинова, че ще прави огромно ляво обединяване и постоянно има все по-слаби резултати. С нея няма по какъв начин да се реализира по-добър резултат. Човек просто би трябвало да знае по кое време да спре. Ако тя отстъпи мястото си на някой различен от партията, ще има промени, само че тя няма да го направи ", добави Антон Кутев, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР