Стопанският факултет на Софийски университет Св. Климент Охридски“ и ОББ,

...
Стопанският факултет на Софийски университет Св. Климент Охридски“ и ОББ,
Коментари Харесай

Стопанският факултет и ОББ, част от дружествата на КВС Груп в България, обсъдиха възможности за надграждане на партньорството си

Стопанският факултет на Софийски университет „ Св. Климент Охридски “ и ОББ, част от сдруженията на КВС Груп в България, разискаха перспективни благоприятни условия за надграждане на партньорството сред двете институции в региона на изкуствения разсъдък.

На среща, състояла се в Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “, бяха разисквани перспективни благоприятни условия за надграждане на партньорството сред СУ и КВС Груп в България в региона на изкуствения разсъдък.

На срещата участваха доцент доктор Боряна Богданова, зам.-декан на Стопанския факултет и научен шеф на магистърска стратегия „ Изкуствен разсъдък за бизнес и финанси “, Барак Чизи, основен шеф „ Данни и разбори “ за КВС Груп, Татяна Иванова, изпълнителен шеф Маркетинг и дистрибуция – банкиране на дребно на ОББ, Деница Сотирова, бизнес сътрудник „ Човешки запаси “ за ОББ и ДЗИ, Бари Хейкок, шеф „ Анализ на данни и автоматизация на процесите “ за КВС Груп в България, и Михаел Мариен, основен анализатор на данни за КВС Груп.

В рамките на срещата бяха разисквани редица просветителни и научно-приложни вероятности в локален и интернационален проект. И двете институции имат подготвеност да работят дружно за основаване на позиции за постоянни докторанти, чиято научно-изследователска активност е върху бизнес проблем на КВС Груп в България под академичното управление на екип от Стопанския факултет.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР