Стопаните на кучета са истински късметлии. Те знаят, че кучето

...
Стопаните на кучета са истински късметлии. Те знаят, че кучето
Коментари Харесай

Как да разгадаем езика на кучето

Стопаните на кучета са същински късметлии. Те знаят, че кучето им дава откровена, безусловна обич, преданост и положително въодушевление през целия ден. И за питомците си биха желали най-хубавото на този свят.

За страдание обаче езикът на кучетата, техните стремежи са малко сложни за отгатване, по тази причина подготвихме за вас материал, който да ви помогне да разберете по-добре жестовете на кучетата, да ги познавате по-добре.

Ето по какъв начин да разбираем езика на тялото на кучето си!

Кучето ви носи дарове - Ако четириногият другар ви донесе пръчка, топка или различен предмет, би трябвало да е доста ясно за какво го прави: той просто желае да ви подари това!  Обикновено кучето се стреми да донесе на стопаните това, което доста харесва, тъй че бъдете щастливи - Това е знак, че четириногите доста ви обичат.

Кучето спи в леглото ви - Ако четириногият обича да се мие в леглото ви, знайте, че не го прави от нарцисизъм, а в противен случай: тъй като кучето ви обича. То се стреми единствено да бъде допустимо най-близо до вас!

Застава на краката ви или се пробва да се скрие зад тях – Когато кучето седне на краката ви, то желае да каже на другите, че вие ​​сте негови. Така че бъдете горди!

 по какъв начин да разбираем езика на кучето

Но в случай че видите, че четириногият е свенлив и въздържан, пробвайте се да му кажете нещо друго - той се нуждае от вашата отбрана!

Вдига лапа във въздуха - Това значи, че кучето се концентрира доста мощно. Освен това кучетата вършат това, когато имат концепция, върху която да се концентрират дълго време.

Кучето се прозява - Кучетата се прозяват по същата причина, заради която хората се прозяват: те са сънливи или отегчени.

Унищожава възглавниците - Връщали ли сте се в миналото от дълъг ден в офиса и сте разкрили злополучие в къщата поради домашния любим?  Ако е по този начин, разберете, че вие ​​сте отговорни!  Всеки жест, който вашия любим прави, е акт на връзка и с това то има поради, че кучето страда от безпокойствие при разлъка. 

Кучето не може да остане без вас прекомерно дълго, тъй че би трябвало да му обръщате повече внимание: би трябвало да отделите време за него, да го изведете в парка, да му помогнете да изразходва силата си, да играете с него.

То се обляга на вас, на краката ви - Когато четириногите вършат това, това е знак, че ви обичат и че се нуждаят от вашата любов, внимание, поощрение. 

Кучето кляка - Ако вашият Шаро кляка, това значи, че се усеща малко нерешителен и се пробва да остане неусетен. Някой може да го е наранил или изплашил. Във всеки случай той се нуждае от вашата поддръжка!

Кучето се взира във вас - Може да се чувствате неловко, когато кучето ви гледа в очите, само че не е нужно да се притеснявате!  Това е знак за любов и доверие. Вашето куче ви обича, гордейте се с него!

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР