Столичният Левски е идея по-близо до привличането на свободния агент

...
Столичният Левски е идея по-близо до привличането на свободния агент
Коментари Харесай

Ребин Сулака е все по-близо до Левски, арабски клубове също искат защитника

Столичният Левски е концепция по-близо до привличането на свободния сътрудник Ребин Сулака, научи ТОПСПОРТ . Иракчанинът е направил лек компромис в желаната от него заплата, което дава нов подтик на договарянията сред двете страни.

Пречки за формалния договор не липсват, само че самият бранител е подготвен да избере офертата на Левски. В момента Сулака е в Обединените арабски емирства, където на следващия ден дружно с националния тим на своята страна, ще изиграе контрола против гореспоменатите домакини.
 Левски продаде Паулиньо за 250 000 евро!
Левски продаде Паулиньо за 250 000 евро!

Бразилецът продължава кариерата си в ОАЕ

Именно с края на 12 януари изтича и ултиматумът към Ребин, който дефинитивно би трябвало да даде отговор на " сините ".

Проблем за вековниците може да се окаже тъкмо контролата сред ОАЕ и Ирак. Изявите на Сулака ще бъдат следени от дубайски клубове, които също търсят качествени попълнения за своята защита. По непотвърдена информация, трансферната цел на левскарите към този момент е получил и съответна оферта.

Припомняме, че откакто бе отритнат през лятото, иракчанинът стана настоящ за Левски след постоянния си полусезон с екипа на Арда.
 Проблем! Габриел Обертан се контузи
Проблем! Габриел Обертан се контузи

Игра при загуба на Ерзурум от Фенербахче

Утре в ОАЕ се чака да бъде и Паулиньо, за който ТОПСПОРТ към този момент ви разгласи, че беше продаден за 250 000 евро на локалния Коркафан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР