Столичният гранд пусна важна информация за своите фенове във връзка

...
Столичният гранд пусна важна информация за своите фенове във връзка
Коментари Харесай

Важна информация за всички, които искат да гледат мача Левски - Ботев Враца

Столичният гранд пусна значима информация за своите почитатели по отношение на противоепидемичните ограничения преди дуела с Ботев Враца. Двата тима ще се изправят един против различен през днешния ден (22.11.) от 17:30 часа на " Герена ".

" Уважаеми последователи,
С цел оптимално облекчение за Вас и съблюдаване на ограниченията разпоредени от здравните управляващи, в понеделник, 22 ноември, до касите пред Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ „ ПФК Левски “ взаимно с медико-диагностична лаборатория “Мед-Диа” oтвoрят мобилна лаборатория зa антигенен против SARS - CoV-2.
Пунктът отваря в 11:00 часа и ще работи до края на първото полувреме на мача с „ Ботев “ (Враца), като времето за приемане на резултат от антигенен тест е 15 минути. Всеки един резултат ще може да бъде забелязан и свален от уеб страницата на лабораторията след въвеждане на лични ID и ключова дума, което ще бъде удостоверено и посредством приемане на “зелен сертификат” утвърден от Министерството на Здравеопазването. Цената на антигенния тест е 10 лв..
Входовете на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ ще бъдат отворени в 16:30 часа ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР