Столични полицаи задържаха Т.П. на 67 години от София за

...
Столични полицаи задържаха Т.П. на 67 години от София за
Коментари Харесай

Задържаха 67-годишна таксиджийка за телефонни измами в София

Столични служители на реда задържаха Т.П. на 67 години от София за телефонна машинация в столицата. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Жената, която работила като таксиметров водач, измамила друга 63-годишна жена да остави пликове с разнообразни суми пари - 15 700 лева и 5 000 евро на избрани места. Измамената столичанка получила позвъняване от чужд, който се показал за чиновник в Министерство на вътрешните работи.

След като Т.П. била арестувана, служителите на реда открили, че е съпричастна към поредност от сходни закононарушения. За две от тях досега не било обявено в полицията.

При единия случай излъган от Т.П в края на предишния месец оставил пари в плик в ж. к. "Младост 4 ", наоколо до учебно заведение, а при втория - при започване на този месец жертвата е оставила плик с пари в ж. к. "Суха Река ", наоколо до 18 ДКЦ.

Столична дирекция на вътрешните работи приканват пострадалите от телефонни измамници, които не са потърсили подпомагане от полицията, да подадат сигнал в най- близкото районното ръководство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР