Столичната полиция ще пропуска зрителите на новогодишния концерт на пл.

...
Столичната полиция ще пропуска зрителите на новогодишния концерт на пл.
Коментари Харесай

Пускат зрителите на новогодишния концерт в центъра на София през КПП-та

Столичната полиция ще пропуща феновете на новогодишния концерт на пл. „ Княз Александър I “ през особено построени контролно-пропусквателни пунктове, това оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Ето какво осведомят още:

В празничната нощ на пл. „ Княз Александър I “ за всички столичани и посетители на София е проведен празничен концерт, който ще стартира в 20 часа на 31 декември.
С цел гарантиране на сигурността на посетителите Столична дирекция на вътрешните работи подхваща и съответните охранителни ограничения.  В региона на проявата ще бъде обособена зона, оградена с парапети и полицейска лента. Пътното придвижване по бул. „ Цар Освободител “ в сектора сред ул. „ Г.С. Раковски “ и  пл. „ Независимост “ ще бъде спряно в 16 часа.
Пропускането на феновете ще се реализира през построени контролно – пропускателни пунктове след прецизни инспекции. Няма да се позволяват жители във очевидно несъответстващо положение, както малолетни и малолетни без компаньон. Ще бъдат отпращани гости, които носят неразрешени движимости и предмети /огнестрелно и хладно оръжие, пиротехнически произведения, железни и дървени палки, стъклени бутилки, дезодоранти и други предмети,  с които могат да наранят себе си и околните/.

Прилагаме скица на разположението на контролно -пропускателните пунктове.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР