Столичната организация на Български Червен кръст /СО на БЧК/ и

...
Столичната организация на Български Червен кръст /СО на БЧК/ и
Коментари Харесай

Младежки форум на БМЧК под надслов “Дерзай смело!”

Столичната организация на Български Червен кръст /СО на БЧК/ и Български юношески Червен кръст - София /БМЧК-София/ провеждат Младежки конгрес под надпис " Дерзай самоуверено! " на 21 октомври 2023г., от 10:00 ч. до 17:00 ч., в Интер Експо център - бул. „ Цариградско шосе " 147, зала „ Мусала "

Събитието е част от дейностите на план " Дерзай самоуверено! ", финансиран от Министерство на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по чл.10а от Закона за хазарта.

Основната цел на плана е стимулирането на гражданската интензивност и образуването на обществено отговорно отношение в младежите, посредством присъединяване им в комплекс от действия, свързани с ангажирането на локалната общественост по обществено значими тематики като предварителна защита на рисково държание и разнообразни форми на зависимости, запазване на околната среда, стимулиране на здравословния и природощадящ метод на живот, повишение на цифровите им пълномощия.

Чрез младежкия конгрес се цели в спорен формат сред представители на институциите и неправителствения бранш да се сложи фокус върху юношески политики, ориентирани към образуване на лидерски умения, повишение на гражданската интензивност, доброволчеството, аспекти на психологичното здраве и здравословния метод на живот измежду младежите, екологията и опазването на околната среда.
В събитието присъединяване ще вземат представители на ММС, МТСП, НПСС, НМФ, Пангея, Столичен инспекторат, Манеко, НЦОЗ, ПИЦ и други

Заповядайте на 21 октомври 2023г. - /събота/ от 10:00 ч. до 17:00 ч.,
в ИнтерЕкспо Център - зала „ Мусала " - бул. „ Цариградско шосе " 147!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР