Столичната МБАЛ Княгиня Клементина“, Втора САГБАЛ Шейново“ и ДКЦ 28

...
Столичната МБАЛ Княгиня Клементина“, Втора САГБАЛ Шейново“ и ДКЦ 28
Коментари Харесай

Увеличават капитала на две столични общински болници и едно ДКЦ

Столичната МБАЛ „ Княгиня Клементина “, Втора САГБАЛ „ Шейново “ и ДКЦ 28 ще усилят капитала си посредством непарични вноски и одобряване на нови учредителни актове. Това взеха решение на днешното си съвещание съветниците от Комисията по опазване на здравето и обществени действия при Столичния общински съвет. Те утвърдиха и предлагането на шефа на ДКЦ 8 лечебното заведение да построи фотоволтаична система, от която ще има забележителен стопански резултат.  

Периодичните отчети на ръководителите на всички общински лечебни заведения демонстрират, че те регулярно погасяват отговорностите си и няма място за терзание по отношение на финансовата им непоклатимост, увери ръководителят на комисията доктор Антон Койчев. Той бе безапелационен, че даже има лечебни заведения, които доникъде на годината ще приключат преди избрания период цялостното погашение на отговорностите си.

Друго решение на общинските съветници бе обвързвано с продължение периода на безплатно прилагане на помещение в регион „ Лозенец “ от Асоциация „ Аутизъм “. Организацията, която има зад тила си 20-годишен опит в грижите за деца и младежи с разстройства от аутистичния набор и техните фамилии, ще има опция да употребява още 10 години пространствата, които са общинска благосъстоятелност.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР