Столичната дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охрана на

...
Столичната дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охрана на
Коментари Харесай

Полицията със строги мерки за охрана Левски - Шкупи

Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за защита на публичния ред и организация на придвижването в столицата по отношение на идна футболната среща сред професионалния футболен клуб Левски и футболния клуб от Република Северна Македония Шкупи, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Спортното събитие от Лига на конференциите ще се организира на следващия ден на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " в София. От Министерство на вътрешните работи означават, че с оглед зародило напрежение на първата футболна среща, състояла се в Република Северна Македония, Европейската футболна централа е подхванала незабавни ограничения за недопускането на гостуващи последователи на дуела реванш. Във връзка с това билети за гостуващи почитатели няма да бъдат пускани в продажба и те няма да бъдат допускани до спортното оборудване.

Полицията ще следи на мача да не се позволяват също фенове, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия, във очевидно нетрезво положение. Униформените ще ревизират и за носене на неразрешени предмети и движимости - огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми и чадъри.

Ангажимент по защитата на спортната среща има частна охранителна компания, чиято задача е да следи за запазване на реда на територията на стадиона по време на провеждането на срещата, означават от полицията.

От Министерство на вътрешните работи приканват, с цел да бъде избегнато скупчване, феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 18:00 часа, като почитателите на " Левски " ще бъдат допускани на всички браншове. Възможно е в следобедните часове да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част, като то ще бъде поетапно спирано и възстановявано, предизвестяват от полицията.

При първата среща сред двата тима в Скопие последователи на " Левски " пострадаха, а един беше тежко ранен и настанен в болница.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР