Столична община призова по време на утрешното откриване на председателството

...
Столична община призова по време на утрешното откриване на председателството
Коментари Харесай

Общината апелира утре да се използва метрото, градският транспорт

Столична община прикани по време на утрешното разкриване на председателството жителите да се предвижват с градския превоз. Това сподели на брифинг зам.-кметът на София Евгени Крусев по отношение на ограниченията, подхванати по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

За утрешното разкриване на председателството Евгени Крусев разясни, че защото се чакат усложнения в придвижването от Столична община приканват жителите да употребяват повече градския превоз. " Във връзка с формалната гала по разкриване на председателството от през днешния ден влизат в действие ограничавания в паркирането в центъра на София – както по улиците към Народния спектакъл, по този начин и при Синята зона на пл. " Княз Александър " I. От на следващия ден ще има и ограничаване в напредването в този периметър. Апелираме да се употребява метрото, градският превоз. Ще има подготвеност да се реорганизира градският превоз, тъй че да бъдат на идентични шпации и да не се получава скупчване и пасажерите да усетят допустимо минимум усложнението ", изясни Крусев, представен от Фокус.

" Има декларирани митинги, които ще минават по съществени улици. Очаква се промени в придвижването на тролеите, които се движат по ул. " Раковски ", бул. " Патриарх Евтимий ", бул. " Васил Левски ". Ще създадем всичко допустимо за навременно информиране на смяна в маршрутите. В цялостна съгласуваност сме с Министерство на вътрешните работи, с цел да реагираме по бърз метод ", сподели още Крусев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР