Столична община и София – Европейска столица на спорта подготвят

...
Столична община и София – Европейска столица на спорта подготвят
Коментари Харесай

Олимпийски легенди и млади шампиони с уникално послание на спектакъла „София - Евростолица на спорта“


Столична община и София – Европейска столица на спорта приготвят вълнуващ театър довечера в кино „ Люмиер “. Под мотото „ Продължаваме дружно “ ще бъде направена равносметка на осъщественото през последните 4 години и ще оповестена нуждата от продължаването на самодейността в интерес на столичани и гостите на града. За Галата идват шефовете на Асоциацията на европейските градове и столици на спорта ACES EUROPA, неотдавна оповестили София за непрекъснат притежател на купата, което се случва за първи път в историята. Сред феновете в залата ще са представители на федерации, на неправителствени организации, спортни обединявания и гилдии, посланици, всички сътрудници и подкрепили плана през последните 4 години. Специално място е отделено на олимпийските първенци и медалисти, които застанаха зад концепцията и поддържаха града още при кандидатстването през 2014 година

Зрителите ще могат да се насладят на осъществяванията на Поли Генова, Мария Илиева, Денс Академи, таекуондо мегашоу, гимнастически гении, Фолклорен отбор „ Шевица “ и други На сцената ще бъдат още лицето на акцията олимпийската медалистка от Рио в художествената гимнастика Християна Тодорова и Дойчин Боянов с част от своя неповторим филм за Витоша. Водещи на Галата са Йоанна Драгнева и Илия Илиев.

Младите български първенци ще насочат специфични послания за това, което са постигнали напоследък и за какво самодейността „ София – Европейска столица на спорта “ би трябвало да бъде продължена. Спектакълът ще се излъчи директно по Българска национална телевизия 3 от 18:00 до 19:00 ч. приключва с неповторимо осъществяване на легендите на българския спорт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР