Столичен полицай се е заканвал да разстреля премиера Бойко Борисов

...
Столичен полицай се е заканвал да разстреля премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Пик: Столичен полицай от 9 РПУ, запасал пищов, крещи пред граждани: Ще разстрелям Бойко Борисов!

Столичен служител на реда се е заканвал да разстреля премиера Бойко Борисов пред очевидци. Това заяви " Пик ", базирайки се на собствен четец на име Стоян Славов, който 
станал очевидец на заканата дружно със собствен другар.

``
реклама
Ето сигнала на Славов:
" Народната милиция в деяние. Вчера към 13:00 часа имах среща с другар на метро станция " Обеля-2 ". Тръгнахме с колата и на светофара преди " Ломско шосе " ме стопира патрулка и ме отби за инспекция. Първо се пробваха да ми кажат, че съм минал на алено, а аз карах напряко, на дясно беше алено. Милиционерът, който изнесе лекция какво следвало от това нарушаване, стартира да се кара, че народът бил задремал и още веднъж дал своя вот за ГЕРБ!

До акт не се стигна, тъй като усети, че не се тревожа, а и не съм нарушил закона, само че стартира настойчиво да ни убеждава, че според информация (незнайно откъде) Бойко имал в офшорки 22 милиарда!!!

Сигурен съм, че няма да може да напише сумата, само че беше доста безапелационен и разгневен. На кръста му виси револвера и той открито заяви, че в случай че му падне (Б. Борисов), ще го разстреля.
Милиционер от 9 РПУ, без значка, от която да е изтъкнат номерът му, се заканва да убие премиера на България!!!
Приятелят ми му споделя, какво е направил Борисов за България, само че той си знаеше неговата и се потеше от напрежение и завист.
Тук е въпросът, в случай че изпратят този въодушевен и озлобен полицай да охранява мероприятие, на което участва премиера, безопасност ли ще бъде? Пиша полицай, тъй като държанието му беше такова, не пиша служител на реда, с цел да не опетнявам хиляди
чиновници, които подсигуряват нашето успокоение и ред в страната!

Номерът на патрулката беше С 34 17, последните букви не съумях да ги запиша... ", посочва Стоян Славов Кадънков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР