Столичанин се оплака от хулиганска проява, която според него е

...
Столичанин се оплака от хулиганска проява, която според него е
Коментари Харесай

Деца с хулиганска проява в София, заснеха ги ВИДЕО

Столичанин се оплака от хулиганска демонстрация, която съгласно него е дело на деца. На видео, споделено от Илия Борисов, се вижда по какъв начин момиче рита паркирана кола. Мъжът твърди, че в следствия на дейностите било счупено страничното огледало на автомобила му.

Ситуацията се разиграла в дребните часове на нощта на 1 февруари, а проявата на младежите е снимана на видео от охранителна камера.

На фрагментите се вижда група деца, която се доближава по улицата към паркираната кола. Те стартират да снимат автомобила, а някои от тях слагат върху панорамното стъкло розови балони.

След известно време младежите напущат, само че момиче взема решение да нанесе няколко удара по транспортното средство. " Благодаря на гаменчетата, които ми счупиха огледалото ", написа Борисов.

Софиянци са озадачени от бедмисленото безчинство, което дефинират за " дивотия ". Не липсват и сюрпризирани от обстоятелството, че дело на част нападателните дейности е момиче.
" Това е момиче... На къде върви светът? ", чуди се Виктор Русиков. Други жители са на мнение, че похищението може да е осъществено поради до болежка прочут проблем - паркирането в региона.





Кадри: Илиян Борисов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР