Столичани искаме кмет, който може да управлява и е доказал

...
Столичани искаме кмет, който може да управлява и е доказал
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Носители на промяната са Мая Манолова и нашите кандидати за районни кметове


Столичани желаеме кмет, който може да ръководи и е потвърдил човечността и грижата за хората

" София не прави изключение от метода, по който се организираха изборите в цялата страна, имайки поради гласуването в ромските квартали в града. Съотношението на гласовете сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ в ромските секции е фрапиращо. В Слатина над 2000 за ГЕРБ и към 240 за Българска социалистическа партия, Красна поляна - 2400 против 280, Люлин 700 на 200 гласа ", сподели водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов на конференция на „ Позитано " 20.

Той разяснява, че в случай че се върнем обратно към други избори, ще забележим по-нормално разпределен избор, когато липсва напън върху гласоподавателите. Паргов уточни, че прави усещане, че невалидните бюлетини са превърнати във значим инструмент за манипулиране на избори. " Отговорно настоявам, че те са толкоз доста не поради неначетеност на българския гласоподавател, а поради целеустремен акт за спомагателна операция и деформиране на вота ", добави водачът на столичните социалисти. Калоян Паргов добави, че в София 5% от гласовете за Българска социалистическа партия или 23 000 бюлетини са невалидни. Той бе безапелационен, че в случай че нямаше толкоз доста невалидни бюлетини, конфигурацията в Столичния общински съвет и в столичните региони щеше да е резлична. Според него, в случай че машинното гласоподаване към този момент беше реалност, огромна част от операциите нямаше да бъдат вероятни.

" В неделя ни следва значим избор сред статуквото и смяната за една друга вероятност освен за София, само че и за доста други общини ", сподели още Калоян Паргов по отношение на идните балотажи. Той изясни, че тук не става въпрос за борба сред ляво и дясно, а сред естественото и положителното, от което софиянци имат потребност и подправеното, зад което стоят манипулатори. " Считам, че носителят на смяната в София са Мая Манолова и всички наши претенденти за кметове на столичните региони ", добави Паргов. Той съобщи, че претендентите на Българска социалистическа партия подсигуряват по-добро ръководство, тъй като знаят и са потвърдили, че това значи да бъдеш виновен за своите дейности. " Столичани желаеме кмет, който може да ръководи и е потвърдил човечността си и готовността за грижа към хората. Затова приканвам всички мои съграждани да гласоподават за Мая Манолова и всички, достигнали до балотаж с ГЕРБ, претенденти за районни кметове. Така вие ще подкрепите смяната, която ще донесе на всички столичани и на София нова вероятност за развиване ", заключи Калоян Паргов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР