Стоимен Врагов, известен още като Белязания, е автоизмамник №1, доставящ

...
Стоимен Врагов, известен още като Белязания, е автоизмамник №1, доставящ
Коментари Харесай

Защо МВР си затваря очите пред схемите на автоизмамника Стоимен Белязания?



Стоимен Врагов, прочут още като Белязания, е автоизмамник №1, доставящ коли за гангстерите от подземния свят, разбра Разкрития!

Авотапашът  върти схеми с коли на ръба на закона, че и оттатък него. Въпреки че от години е на мушката на проверяващите , до момента гангстерът все съумява да се измъкне .

Затова пък една огромна част от колите с немски регистрационни табели, карани в България, са доставени на клиенти с негово ходатайство.

Запознати споделят, че множеството лихвари, наркобарони, сводници, а също и така наречен ДДС-източвачите  се движат с коли, които Белязания  внесъл от чужбина при доста преференциални условия.

Някои от редовите му клиенти обаче са се грубо опарили, като освен това схемата на измамата не свети с автентичност.

Мераклиите за първокласна кола броят не по-малко от 100 000 лв., като чакат Врагов да им я внесе от чужбина. Според осведомени за въпросният господин работят и медиатори – комисионери, които му набират заможни клиенти, като дават пред тях гаранции, че всичко ще бъде наред с доставката.

Клиентите дават камарата пари на юнашко доверие – без да си усложняват живота с документи, само че по този начин и не дочакват скъпата си облага. И тъй като всичко е скрепено единствено с джука сделка, излъганите не могат да си върнат парите, само че не могат и да заведат дело против Стоимен Врагов.

Как да потвърдят, че са му дали пари за кола, освен това спестени от Данък добавена стойност машинация ?

От схемите на търговеца си патят освен купувачите, само че и страната, тъй като единствено дребна част от продажбите на колите, импорт най-много от Германия, минават през банки. Всичко друго е без документи, заплаща се кеш, пестят се големи налози, настояват чудесно осведомени с финансовите интервенции.

Един взор в Търговския указател, да вземем за пример, демонстрира, че компаниите на предприемача или са в разпродажба, или са трансферирани към този момент на други лица. Основната му компания, която съгласно осведомени, е в бизнеса с колите  – „ Техарт ” даже регистрира загуби за над 2,5 млн. лв. в последния си оповестен доклад.

Преди време Врагов изплува от анонимността си около банкрута на „ Хипо Алпе-Адрия лизинг България ”. Твърди се, че той имал принос за потъването на минимум 10 милиона лв. в българския клон на австрийската компания.

И тук схемата му не е нова – вземал на лизинг скъпи коли и ги препродавал сякаш за по-малка сума. Така били изтъргувани над 200 автомобила. Оказва се обаче, че в един миг Стоимен Врагов  или спра да внася парите в „ Хипо ”, или подвига сумата на вноските, а  до момента в който трае разправията му с клиентите, компанията блокира сметките на купувача.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР