Стоенчев продължи обиколката си в Стара Загора и областтаПродължава обиколката

...
Стоенчев продължи обиколката си в Стара Загора и областтаПродължава обиколката
Коментари Харесай

Близо 50 организации подкрепиха Станислав Стоенчев за председател на Младежкото обединение в БСП

Стоенчев продължи обиколката си в Стара Загора и региона

Продължава обиколката на един от претендентите за ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Станислав Стоенчев, който беше повдигнат от близо 50 организации. Тази събота той се срещна със социалистите от град Стара Загора и региона.

На срещата участва и членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов, а младите социалисти бяха поздравени и от министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков.

Пред присъстващите Стоенчев пое задължения и показа своето виждане за развиване на младежката организация – да има промени в разпоредбите за организация и работа на Младежкото обединяване. Едно от предложенията на претендента за юношески ръководител на левицата е Националните препоръки да бъдат провеждани в разнообразни области. По този метод младите ще се срещат и с органите на дадената област, само че и самите те ще имат по-добри контакти между тях.

Старозагорските младежи желаеха доста по-голяма единодушие на организацията и да няма капсулиране, по тази причина Станислав Стоенчев пое ангажимент, че ще работи за обединяване на младежката организация, тя да бъде по-силна и сплотена, формирана от съидейници и другари.

Към Борислав Гуцанов младите социалисти демонстрираха огромен интерес по отношение на политиката на левицата. Повече от 2 часа социалистът отговаряше на въпроси за цялата политическа конюнктура и съответно за политиката на Българска социалистическа партия в държавното управление.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР