Стивън Томпсън и Кевин Холанд направиха една от най-добрите битки

...
Стивън Томпсън и Кевин Холанд направиха една от най-добрите битки
Коментари Харесай

Стивън Томпсън победи Кевин Холанд в битката на годината

Стивън Томпсън и Кевин Холанд направиха една от най-хубавите борби в UFC за 2022 година.

Двамата ветерани оглавиха събитието UFC on ESPN 42, което се организира в Орландо, Флорида. Битката им бе в полусредна категория. Двамата си спретнаха жесток пердах, който сигурно ще е кандидат за борбата на 2022 година.

Холанд и Томпнсън не си губиха времето в битка или граплинг. Срещата се организира напълно в стойка и сподели брутални попадения. Кевин сподели огромно сърце и устойчивост, а Томпсън направи едно от най-хубавите представяния в своята кариера.

Кевин Холънд се показа добре в първия рунд и имаше по-добрите положения. Той разклати Стивън Томпсън, който се възвърне и вкара няколко тежки леви крошета. Холанд взе този рунд.

От втория рунд нататък Томпсън беше този, който пое щафетата.

Стивън Томпсън не спираше да преследва Кевин Холанд и да го санкционира с крошета, лоу кикове и хай кикове. Томпсън опитваше атрактивни хай кикове, като част от тях откриха задачата.

В третия рунд стана ясно, че Холанд евентуално е счупил ръката си.

Кевин Холанд обаче продължи да се бие. Той не можеше да се пази съответно с контузената ръка. В четвъртия рунд към този момент не беше борба, а пребиване от страна на " Wonderboy ".

Стивън Томпсън прегази Кевин Холанд в този рунд. Холанд все пак не се предаваше и понасяше побоя.

След края на рунда от щаба на Кевин Холанд взеха решение да сложат край. Така Стивън Томпсън завоюва с механически нокаут след края на 4-тия рунд. Брутален пердах, който сигурно ще бъде определен за борба на вечерта и ще им донесе по 50 000 $ бонуси.

Стивън Томпсън се върна към успехите и стопира серия от 2 следващи загуби. Кевин Холанд от своя страна навлиза в серия от 2 следващи загуби.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР