Стивън Сегал е актьор, майстор на бойните изкуства и и

...
Стивън Сегал е актьор, майстор на бойните изкуства и и
Коментари Харесай

Легендата на екшън киното Стивън Сегал навърши 68 години

Стивън Сегал е артист, занаятчия на бойните изкуства и и една от най-големите холивудски митове от 90-те години - златния интервал на екшъна с ритници. Днес артистът навършва 68 години.
Стивън Сегал получи съветския си паспорт персонално от Путин Сегал следва стъпките на различен западен артист, който реши да напусне родната си страна, с цел да заживее в Русия - Жерар Депардийо Стивън Сегал бе почетен с „ рицарско звание “ и „ златен рицарски меч “ в Белград Наскоро той страна следващата звезда, упрекната в полов тормоз Обвиниха и Стивън Сегал в полов тормоз Оплака се актрисата Порша де Роси
Той стартира актьорската си кариера стремително през 1988 година с основна роля в трансформиралия се към този момент в паметен за жанра филм “Над закона”. Следват още три извънредно сполучливи кино лентата, които единствено за 3 години го трансформират в същинска екшън икона - “Труден за убиване”, “Белязан да умре” и “Борба за справедливост”.

Снимка: Getty Images

Стивън Сегал е бележит занаятчия на бойните изкуства. Преди да стане кино звезда работи като инструктор по бойни изкуства. След като се дами за дъщерята на прочут японски занаятчия по айкидо, Сегал се мести да живее в Япония и отваря свое доджо. Така той става първият чужденец инструктор по бойни изкуства в историята на Япония.

Снимка: Getty Images

В момента Сегал е женен за четвъртата си жена - монголската актриса Ердентуя Батсухиийн. Има общо 7 деца и един внук от най-възрастния си наследник Кентаро.

Още любопитни и малко известни обстоятелства за Стивън Сегал може да намерите на уеб страницата ladyZone.bg:
Стивън Сегал в нова светлина - 5 неща, които евентуално не знаете за екшън легендата Стивън Сегал през днешния ден навършва 68 години
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР