Стивън Сегал бе назначен за специален представител на руското министерство

...
Стивън Сегал бе назначен за специален представител на руското министерство
Коментари Харесай

Стивън Сегал започна работа в руското външно министерство

Стивън Сегал бе назначен за специфичен представител на съветското министерство на външните работи за филантропичните връзки със Съединени американски щати, съобщи ТАСС, като се базира на известие на дипломатическото ведомство.

Американският артист има съветско поданство. "Стивън Сегал бе назначен за специфичен представител на министерството на външните работи на Русия по въпросите на руско-американските филантропични връзки. Той има за задача да спомага за по-нататъшното развиване на руско-американските връзки в филантропичната сфера, в това число взаимоотношението в региона на културата, изкуствата, публичния и младежкия продан и т. н. ", се споделя в известието. Това е случай, при който "народната дипломация се среща с обичайна дипломация. В интернационалната процедура може да се направи паралел с функционалностите на посланиците на благосклонност на Организация на обединените нации ", споделиха от съветското външнополитическо ведомство.

Роденият в Съединени американски щати Стивън Сегал получи съветско поданство през ноември 2016 година Той постоянно посещава Русия и неведнъж е изразявал благосклонностите си към нея и президента Владимир Путин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР