Стивън Бос, по-известен като DJ Twitch в Шоуто на Елън

...
Стивън Бос, по-известен като DJ Twitch в Шоуто на Елън
Коментари Харесай

DJ Стивън “Twitch” от „Шоуто на Елън Дедженеръс“ почина на 40

Стивън Бос, по-известен като DJ Twitch в „ Шоуто на Елън Дедженеръс “, умря на 40-годишна възраст, пише Vanity fair.

Според източници от правоприлагащите органи, брачната половинка на Стивън Бос Алисън Холкър пристигнала в полицейски сектор в Лос Анджелис в неистово положение във вторник, с цел да заяви, че брачният партньор ѝ е напуснал дома им без колата си, нещо, което е доста извънредно за него.

Stephen 'tWitch' Boss, Former 'Ellen DeGeneres Show' DJ and 'SYTYCD' All-Star, Dead at 40
— People (@people)
Малко по-късно е получен сигнал за пукотевица в хотел в Лос Анджелис. Когато идват на място, служителите на реда откриват тялото на Бос и е открито, че той се е самоубил.

Холкър удостовери тъжната вест за гибелта на брачна половинка си в сряда в изказване, което гласи: „ С най-тъжно сърце би трябвало да споделя, че брачният партньор ми Стивън ни напусна. Стивън осветяваше всяка стая, в която влезеше. Той ценеше фамилията и приятелите си и беше гръбнакът на нашето семейство, най-хубавият брачен партньор и татко и ентусиазъм за своите почитатели. Сигурна съм, че няма да мине ден, в който да не почетем паметта му. Молим за усамотение в този сложен миг за мен и изключително за нашите три деца . Тя приключи: „ Стивън, обичаме те, липсваш ни и постоянно ще запазя последния танц за теб. “
               

Смъртта на Бос идва единствено три дни откакто той и Холкър отпразнуваха 9-годишнината от сватбата си . В неделя брачната половинка му разгласява слайдшоу от техните сватбени фотоси в своя Instagram и написа: „ Това е нашата 9-та годишнина!! Не мога да бъда по-благодарна от това да чествам този съвършен магически ден!!!Обичам те, скъпи, и в никакъв случай няма да приема теб или НАШАТА обич за даденост. "

Кариерата на Стивън Бос стартира през 2008 година, като получава поредност от кино функции, които му разрешават да покаже както актьорския, по този начин и танцовия си гений, участвайки във филми като Magic Mike XXL и франчайза Step Up.

Но огромният му пробив идва през 2014 година, когато той стартира да диджейства за Елън Дедженеръс в нейното ток шоу. През 2020 година той става съизпълнителен продуцент на шоуто.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР