За разлика от повечето производители на вино, които търсят клиенти

...
За разлика от повечето производители на вино, които търсят клиенти
Коментари Харесай

Историята на успеха на Sancerre

За разлика от множеството производители на вино, които търсят клиенти за своите виновност, 285-те винерона на Sancerre е доста по-вероятно да търсят задоволително вино, с цел да отговорят на търсенето.

Sancerre, почти по средата на Лоара, е в забележителната позиция да намира елементарно място във винените описи по целия свят и изнася съвсем 70 % от своето вино. Има отлично произносимо и запаметяващо се име, за разлика от Pouilly-Fumé, сходния Sauvignon Blanc, отглеждан оттатък реката на по-равната, по-пясъчна земя към Pouilly-sur-Loire.

Sancerre също печели от това, че се счита за класическо ентусиазъм за новозеландския совиньон блан, който се радва на такава известност, че Съединени американски щати са внесли повече вино от дребна Нова Зеландия предходната година, в сравнение с от Австралия или Испания. Днес съвсем 40 % от целия експорт на Sancerre отива в Съединени американски щати.

Sancerre е толкоз всемогъщ в света на виното, че може да се схване като „ отегчителен “ като водещ винен ресторантьор в Лондон постави ми го. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР