Има два начина да стигнете до това място. Единият е

...
Има два начина да стигнете до това място. Единият е
Коментари Харесай

„Заседнал съм. Махнете ме оттук!’

Има два метода да стигнете до това място. Единият е „ примамване “. Това е терминът в промишлеността, когато се заклещиш в асансьор, и това е, което води хора тук от цялата страна, денонощно, посредством бутони за тревога и прекратени телефонни линии.

Другият маршрут е тип на бягство. Влак през югоизточен Лондон до блатата Кентиш, където центърът за позвънявания на асансьори заема колиба в бизнес парка Суон, отвън Дартфорд. Това беше опцията, която избрах, когато желаех да схвана какъв свят съществува от другата страна на суматохата и да се срещна с хората, които чакат там, с цел да получат виковете ни за помощ.

Бях уредил да посетя Джо една неделя заран предходната година. Тя е управител в Stannah, компанията, виновна за всички асансьори на гарите на Network Rail в Обединеното кралство, както и за магазини, хотели, офиси, центрове за отдих и жилищни блокове. Въпреки че Джо работеше с доста от районните клонове на Stannah, където суматохата се справяше в работно време, точно този „ национале...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР