Дженифър Анистън ще издаде мемоарна книга, в която ще разкаже

...
Дженифър Анистън ще издаде мемоарна книга, в която ще разкаже
Коментари Харесай

Дженифър Анистън пише мемоари, разказва за връзката си с Брад Пит

Дженифър Анистън ще издаде мемоарна книга, в която ще опише за връзката си с Брад Пит. Това разкрива източник пред английския таблоид In Touch.

Източникът твърди, че след години безмълвие Дженифър Анистън е подготвена да разкрие за какво се е разпаднал бракът им с Брад Пит, какъв брой пластични интервенции си е направила и повода, заради която към момента не е основала семейство.

Jennifer Aniston ready to share heart aching life story in tell-all memoir

Read more:

For more entertainment news and updates, follow us on:
— The News (@thenews_intl)
" Джен най-сетне е подготвена да опише всичко. Тя е осъзнала, че животът е къс, тъй че за какво да не го направи в този момент? " - означи източникът, като добави, че актрисата се е въодушевила от почитателите и от починалия си сътрудник от " Приятели " Матю Пери, който написа записки.

Според източника актрисата от години си води дневник на благодарността и записките ѝ няма да съдържат нищо ненужно, той твърди, че към този момент е виждал ръкописите и има секрети, които тя не е разкривала до момента.

" Разбира се, най-голямата от тях се отнася до Брад - и в следствие до Анджелина Джоли. Джен знае, че хората желаят да чуят всичко за аферата ѝ с Брад и истината за развода им, изключително откакто Брад и Анджелина към този момент се разделиха, а Джен и Брад се събраха още веднъж " .

Jennifer Aniston to follow in Matthew Perry’s footsteps, ready to write her own memoir, says source

Read more:

For more entertainment news and updates, follow us on:
— Geo English (@geonews_english)
Вътрешният източник също по този начин отбелязва, че Дженифър Анистън е била не по-малко шокирана от обществеността от непредвидения им бракоразвод, само че в това време не крие, че изпитва яд, засегнатост и позор от цялата обстановка. С течение на времето страстите охладняха и Брад Пит и Дженифър Анистън даже съумяха да станат другари: през 2020 година те се срещнаха на премиите SAG.

Източникът също по този начин разкри, че в записките си 55-годишната Дженифър Анистън ще засегне тематиката за майчинството, като ще опише за опитите за ин витро и аргументите, заради които не е осиновила деца.

" Основната тематика на книгата ѝ: по какъв начин тя освен оцеля, само че и процъфтява в продължение на съвсем 30 години под блясъка на прожекторите. Разбира се, тя ще написа за това по какъв начин се е популяризирала в телевизионния сериал " Приятели " и по какъв начин през годините е имала няколко конфликта с други звезди. Но тайната ѝ да резервира разсъдъка си по време на всички възходи и падения е, че се обкръжава с стеснен кръг от в действителност правилни другари ", разкрива източникът.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР