Стив Брус е новият мениджър на Уест Бромич Албиън, заменяйки

...
Стив Брус е новият мениджър на Уест Бромич Албиън, заменяйки
Коментари Харесай

Официално: УБА има нов мениджър

Стив Брус е новият управител на Уест Бромич Албиън, заменяйки на поста Валери Исмаел. Ръководството на клуба освободи Исмаел в сряда, а в четвъртък вечерта удостовери, че Брус ще води отбора с контракт за 18 месеца.

За последно Брус бе отпред на Нюкасъл във Висшата лига, само че той бе освободен след идването на новите притежатели от Саудитска Арабия. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед разкри, че е бил жертва на жестоки нападки в обществените мрежи и заради това е обмислял да постави завършек на треньорската си кариера, само че в този момент той се завръща на скамейката за промоция във Висшата лига.

"За мен е наслаждение, че ще имам опцията да съм управител на клуб с толкоз богата история и обичаи. Познавам добре този тим от интервала си в Мидландс и нямам самообладание да се захвана с това предизвикателство. Идвам тук с една цел и тя е да класирам Албиън във Висшата лига ", показа Брус, откакто подписа своя контракт.

Брус ще докара със себе си на "Дъ Хоуторнс " асистентите Стивън Клемънс, Стив Агню и Алекс Брус (негов син), а Джеймс Морисън и Гари Уолш остават в треньорския щаб. След 29 изиграни мача в Чемпиъншип "дроздовете " заемат шесто място в класирането с актив от 45 точки, осем по-малко от втория Блекбърн, който за момента е на позиция за директна промоция.

We are delighted to announce the appointment of Steve Bruce as Manager on an 18-month contract.

Welcome, Steve.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР