Стив Банън, бивш стратег на американския президент Доналд Тръмп, твърди,

...
Стив Банън, бивш стратег на американския президент Доналд Тръмп, твърди,
Коментари Харесай

Бившият стратег на Тръмп: Студената война не е приключила

Стив Банън, някогашен пълководец на американския президент Доналд Тръмп, твърди, че в новото геополитическо обграждане Балканите може да заемат доста по-важна роля на интернационалната сцена. Съответното изказване Банън направи в изявление за Радио-телевизија Република Српска (РТРС), отбелязва скопското електронно издание „ Независен “, представено от " Фокус ".

В обстановка, в която Китай, Иран и Турция образуват самобитен съюз, смисъла на Балканския полуостров ще се усили, безапелационен бе Банън, за който настояват, че главният „ провинен “ за успеха на Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати.

Съгласно думите му, Студената война не е завършила, само че уточни като положителна наклонност срещата в Хелзинки сред водачите на Кремъл и Белия дом, а също и отправената след това покана към Владимир Путин да посети Вашингтон.

Банън разкритикува Джордж Сорос, който разказа като „ татко на цялото зло “ и като човек, който с американски пари се пробва да промени образа на Европа. „ Създава неправителствени организации, свързани с левичарски медии, за основаване на съпротива на популистките и националистическите партии в Европа.

Мисля, че Сорос популяризира доста отрицателно въздействие в света “, безапелационен бе Банън. Съгласно думите му, Сорос има виновност за отворените граници и мигрантската рецесия в Европа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР