Стинг ще изнесе поредица концерти в Лас Вегас следващата година.

...
Стинг ще изнесе поредица концерти в Лас Вегас следващата година.
Коментари Харесай

Стинг с поредица концерти в Лас Вегас догодина

Стинг ще изнесе поредност концерти в Лас Вегас идната година. Те ще стартират на 22 май и ще продължат през юли, август и септември.

Певецът съобщи, че и преди му е предлагано да изнесе поредност концерти в Лас Вагас, само че отклонил предложенията, тъй като считал, че подобаващото време за тях не е настъпило.

" Сега към този момент съм подготвен за концертите ", сподели Стинг.

Преди това той ще работи над реализирането на няколко плана. Предвижда турне във Англия дружно с Шаги, както и независими концерти в Съединени американски щати. Готви и нов албум " My Songs " на 24 май.

Припомняме, че българската аудитория се наслаждения на концерта на Стинг и Шаги в Античния спектакъл предходната година. Музикантите изнесоха два запаметяващи се концерта с мирис на лято в Пловдив.

На 1 юни родните почитатели още веднъж ще видят Стинг – този път в зала „ Арена Армеец” в София. Певецът включи България в европейското си турне " My Songs ". На концерта ще имаме опцията да чуем най-обичаните му песни, измежду които “Englishman In New York,” “Fields Of Gold,” “Shape Of My Heart,” “Every Breath You Take,” “Roxanne,” “Message In A Bottle” и доста други.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР