Стилисти на козметична компания Christian of Roma бяха сред хората,

...
Стилисти на козметична компания Christian of Roma бяха сред хората,
Коментари Харесай

Стилисти подкрепиха президентската инициатива

Стилисти на козметична компания Christian of Roma бяха измежду хората, които застанаха за поредна година зад президентската самодейност “Подкрепи една мечта”.

Екип от 30 фризьори и гримьори, осигуриха подготовката на зрелостници от обществени домове с грим и прическа.

В рамките на „ Подкрепи една фантазия “ младежите получават информация и упътвания за своята бъдеща професионална реализация или образование във висше учебно заведение или професионален лицей.

“Благодарим на всички фризьори и гримьори, отворили сърцата си за този доблестен план.”, съобщи притежателят на Christian of Roma Елена Кристиано.

Партньори на Администрацията на Президента в дейностите по самодейността са Министерството на труда и обществената политика, Агенцията по заетостта, Агенцията за обществено подкрепяне, Министерство на образованието и науката, Държавната организация за протекция на детето и Министерството на младежта и спорта.

За следващ път благотворително водещ на събитието бе артистът Павел Иванов. Изпълнителите и артистите, които участваха, са Миро, Поли Генова, Орлин Павлов, Мариана Попова, Нели Петкова, Прея, Дивна, Део и Играта, Теди Кацарова, „ Дийп Зоун Проджект”, вокално трио „ ЛаТиДа “, група „ СкандаУ “, трио „ Вива “, Печенката, група RDMK, танцов отбор „ Пламъче “, Руслан Мъйнов, Петьо Петков–Шайбата и Васил Драганов.

В рамките на дарителската акция в интерес на „ Подкрепи една фантазия “ до този миг са набрани средства в размер на 71 900 лв.. Организациите, компаниите и жителите, които имат предпочитание да дарят средства за самодейността „ Подкрепи една мечта”, могат да го създадат по банковата сметка на Администрацията на президента.

Мечтата е в основата на всеки триумф и дава убеденост да вървим напред. А същинските фантазии се познават по това, че желаят да сте смели и мощни, да знаете повече и да можете повече. Така президентът Румен Радев приветства близо 100 зрелостници от випуск 2022 в балната им вечер, проведена през днешния ден в рамките президентската самодейност „ Подкрепи една фантазия “. В Дом 2 на резиденция „ Бояна “ президентът и брачната половинка му Десислава Радева са домакини на обичайния абитуриентски бал за младежи в неравностойно състояние. На тържеството участва вицепрезидентът Илияна Йотова.

В приветствието си президентът прикани младежите, в случай че срещнат трудности по пътя си, да не се отхвърлят, а да ги трансфорат в трамплин за триумф. „ Ако няма защо да мечтаете и престанете да се борите, би било по-страшно от това да се откажете от фантазиите си “, съобщи Румен Радев.

Президентът уточни, че на младежите им следва избор дали да продължат да учат или да стартират работа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР