Стилът на известните личности винаги е бил много интересен за

...
Стилът на известните личности винаги е бил много интересен за
Коментари Харесай

Как Мелания Тръмп копира кралица Летисия

Стилът на известните персони постоянно е бил доста забавен за стилните издания, които обичат да вършат изчерпателен разбор на това кой какво носи. Едно от обичаните им занимания е да се разясняват тоалетите, които кралските особи избират за публични събития.

Като изключим двете елегантни херцогини от английския кралски двор - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, които постоянно стават мотив на мнения какво са облекли, кралицата на Испания и Първата дама на Съединени американски щати, са другите любимки на стилните критици.

И кралица Летисия, и Мелания Тръмп имат вродена класа, елегантна външност и построен жанр, които показват на всяко публично събитие. Другата аналогия посред им е, че имат непогрешим нюх към модата.
 Снимка 458502

От последните фотоси, които се появиха в испанското издание Hola, излиза наяве, че положителният усет на двете дами що се отнася до тоалети е толкоз подобен, че в доста случаи даже е еднакъв.
 Кралица Летисия, гащеризон Mango и цената на облеклата й
Кралица Летисия с следващата евтина дреха

С какво предизвика този път

От изданието обръщат внимание на една от последните рокли на кралица Летисия, която тя избра да носи на 36-ите журналистически награди Francisco Cerecedo, които се организираха в Мадрид в края на ноември.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) на Дек 14, 2019 в 9:14 PST

Става дума за дълга черна рокля от сатен със златни рози с къси изрязани ръкави. Причината да бъде коментирано точно това облекло е, че няколко седмици по-късно Мелания Тръмп се появи на публично събитие със същия тоалет. Роклята е на стойност 1860 евро и е дело на белгийската фешън къща Dries Van Noten.

Като съпоставяме фотосите на двете изискани дами, персонално на нас ни се коства, че на кралица Летисия роклята ѝ стои доста по-добре, в сравнение с Мелания. Това си е персонално наше мнение и всеки има право на усет.
 Мелания Тръмп, решенията й и с какво се разграничава от останалите Първи дами
Своеволията на Мелания Тръмп

Не е като другите
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР