„Стилът на ИТН е да атакуват и да държат такава

...
„Стилът на ИТН е да атакуват и да държат такава
Коментари Харесай

Икономов: Риториката на ИТН е крайна, но имаме добри отношения


„ Стилът на Има Такъв Народ е да нападат и да държат такава риториката, само че връзката в обединението е добра “, съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ Калоян Икономов в „ Тази заран “.

Както образец той даде положителните му връзки със Станислав Балабанов от Има Такъв Народ, с който дружно са били в Украйна.

По думите му „ диспутите в обединението са нещо хубаво “ и вършат ръководството още по-прозрачно.

Икономов сподели, че на съдружните препоръки той е виждал представители на „ Има акъв народ “, въпреки ръководителят на Народното събрание Никола Минчев да съобщи, че от партията на Салви Трифонов не участват на тези съвещания.

Що се отнася до изказванието на Слави Трифонов, че „ Продължаваме промяната “ не работи за разкритие на „ модела на ГЕРБ “, Икономов съобщи, че се пробват да съблюдават обещюанието си да разкриват по една спекулация на някогашните ръководещи всеки ден, само че никой не очаквал толкоз рецесии да сполетят страната и те са в главния фокус в този момент.

„ Целта не е да се направи лов на вещици и да хвърляме обвинявания към хора “, съобщи Икономов във връзка на обвиняването от Има Такъв Народ, че в „ Продължаваме промяната “ назначава някогашни фрагменти на ГЕРБ в ръководството.

По думите му водещо при назначенията е професионализма на чиновниците.

Икономов съобщи, че са контрактувани 10 антиинфлационни ограничения, само че не удостовери дали нулевата ставка за хляба е измежду тях и прикани да се изчака брифингът, на който ще бъдат оповестени.

Според него повдигането на пенсиите няма да „ усили инфлацията на стероиди “.

2 милиарда лева ще излязат инфлационните ограничения, сподели Икономов.

„ Не можем да каже в този момент няма да подвигаме пенсиите, гладувайте, с цел да няма инфлация “, сподели Икономов.

Вижте целия диалог във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР