Стигнахме и до поредната планета, която обръща движението си през

...
Стигнахме и до поредната планета, която обръща движението си през
Коментари Харесай

Нов обрат в отношенията! Какви са тайните на ретроградния Нептун?

Стигнахме и до следващата планета, която обръща придвижването си през тази година. Това е Нептун. На 19 Юни той става назадничав за интервал от към 5 месеца до 23 Ноември. Това е един доста значим миг за всички нас, тъй като прочувственият ни свят ще бъде тестван по един нов метод.
Нептун се свързва с разпадането на материята, с интуицията, с лечителските способности, с милосърдието, както и с безусловната обич. Всяко едно от тези понятия ще се засилва в живота ни. Нептун ще ни сложи в редица прочувствени обстановки и ще ни изпита, ще ни накара да излезем от самите себе си, от личния ни нарцисизъм и ще ни накара да бъдем съпричастни с другите. Ако непринудено не стане това, то събитията ще ни накарат по един трагичен метод.
Всеки един от нас ще разбере в рамките, в които го е сложил неговия живот, че всички сме част от едно цяло и в случай че даже единствено една част от това цяло страда, то всички ще усетим тази болежка. А болката ще е надълбоко прочувствена. За да се оправим с нея ще би трябвало да отворим сърцата си и да даваме обич, а не да пресмятаме и да чакаме.
Ретроградността в астрологията се свързва и с кармата и кармичните взаимоотношения, които от своя страна постоянно водят до кармични разплати. В живота ни могат да влезнат точно хора, на които ние изискуем като сила, като отплата или пък те ни дължат нещо. Това могат да са доста наситени на страсти взаимоотношения, които ще накарат всеки един от нас да се обърне към другия и искрено да се опита да му помогне. Тук не става въпрос единствено за любовни връзки, става въпрос за междучовешки връзки.
Децата, които се родят през тази месеци ще са с една доста мощно подчертана сензитивност, с доста изразен артистизъм, с емфатичен идеализъм. Може би тъкмо от такива хора има потребност планетата сега.
Да се върнем на практичната част. Нептун се обръща в знака Риби и несъмнено представителите на този знак най-силно ще усетят тази сила. Рибите ще би трябвало въз основата на доста старания от тяхна страна да подредят прочувствения си свят. Може да има значими прочувствени срещи с отминали страхове, хора, обстановки, които да се появят още веднъж в живота на Рибите. Другите променливи знаци – Стрелец, Близнаци и Дева също ще усетят тази позиция на Нептун.

Уроците, които ни дава Нептун не са комплицирани. Те даже са заложени във всеки един от нас, само че ние все по-малко демонстрираме тези качества в материалния свят, който ни заобикаля. Време е да се обърнем към самите себе си и към вътрешния ни прочувствен свят , тъй като единствено там можем да открием истината за личното ни благополучие.
Източник: http://xyli-leonis.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР