Стигна се до бой в пленарната зала по време на

...
Стигна се до бой в пленарната зала по време на
Коментари Харесай

След декларация на „Възраждане“: Стигна се до бой в Народното събрание

Стигна се до пердах в пленарната зала по време на днешното парламентарно съвещание след декларация на Политическа партия „ Възраждане “ . За следващ път те приканиха обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ да изоставен Народното събрание, защото са посочили по какъв начин България била превзета от непознати посолства.

От своя страна ПП-ДБ отвърнаха, че те са проруска партия . В резултат на това стартира замяна на остри реплики , които прераснаха в пердах.

Депутатите се замеряха с топчета хартия . Част от тях се струпаха към парламентарната естрада. Председателят на Народното събрание Росен Желязов даде 10 минути отмора, с цел да се успокои напрежението.

„ Ненормално и неправилно е такова държание. Явор Божанков беше самичък, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, след това и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща “ , сподели Манол Пейков от „ Демократична България “, представен от „ NOVA “.

Народните представители взеха решение да прегледат на следващия ден на второ гласоподаване измененията в Закона за правосъдната власт , импортирани от Министерския съвет, който съгласно програмата беше първа точка през днешния ден. В дневния ред е записан проекторешение, с което Министерският съвет се задължава да изготви отчет по отношение на осъществяване на решение на Народното събрание от 12 януари, съгласно което кабинетът би трябвало да промени Националния проект за възобновяване и резистентност в част „ енергетика “. Вносители на плана са народните представители от „ Възраждане “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР