Стефанос Циципас започна успешно защитата на титлата в Монте Карло,

...
Стефанос Циципас започна успешно защитата на титлата в Монте Карло,
Коментари Харесай

Човекът за слънцезащитния крем: тайното оръжие на Циципас


Стефанос Циципас стартира сполучливо отбраната на купата в Монте Карло, откакто игра. Това бе 11-а поредна победа на гръцкия тенисист в Княжеството, преди която обаче той явно е употребявал „ скрито оръжие “.

Кристофър Юбенкс бе посетител в студиото на Tennis Channel, а по време на коментара му на екрана бяха излъчени фрагменти от престоя на Циципас в ложата на играчите. Световният №3 трябваше да прекара там много време, защото мачът му бе финален в програмата. В репортажа се виждаше по какъв начин Циципас се преоблича, оправя си косата и яде банан, само че не това бе най-интересното.

„ Почакайте малко “ – възкликна водещият Джейсън Гудол, когато фрагментите демонстрираха по какъв начин човек от екипа на Циципас деликатно нанася слънцезащитен крем върху лицето на тенисиста.

„ Аз постоянно си поставям самичък слънцезащитния крем и това явно е неточност, защото по-късно ръцете ти са хлъзгави, грипът също се цапа и не можеш да хванеш добре ракетата. Това, което Стефанос прави, е изцяло разумно “ – сподели Юбенкс.

„ Ти нямаш ли човек за тази работа “ – попита Гудол, на което четвъртфиналистът от Маями отговори: „ Не, нямам, само че напълно скоро ще приказвам с треньора си за това. Няма по какъв начин да имаш слънцезащитен крем по ръцете и да очакваш да държиш крепко ракетата “.

Предстои да разберем дали методите на Циципас ще продължат да му носят триумф. Следващото тестване пред него по пътя към купата ще бъде Алексей Попирин или Николас Джари.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР