Стефанос Циципас и Паула Бадоса обявиха връзката си в началото

...
Стефанос Циципас и Паула Бадоса обявиха връзката си в началото
Коментари Харесай

Да се женим? В очакване съм: Бадоса и Циципас разкриха, че имат планове за сватба

Стефанос Циципас и Паула Бадоса оповестиха връзката си при започване на предишния месец, а от този момент непрестанно са под светлината на прожекторите. Двамата влюбени не стопират да споделят сантиментални фотоси дружно, като от последните им изявления в Instagram излиза наяве, че сега те се любуват на отмора в Гърция, откакто няколко дни преди този момент се бяха дружно в Испания.

През вчерашния ден те взеха решение да създадат видео диалог онлайн с почитателите си в Instagram, по време на който почитателите можеха да задават своите въпроси към двамата влюбени. Сред тях бе и въпросът дали имат намерение да се женят, при което Бадоса погледна въпросително гърка и му сподели, че е в очакване на предложение. " Не ми се желае да издавам проектите си, по тази причина изчакайте още малко ", отвърна от своя страна Циципас.

По време на видеото двамата споделиха още, че са дружно от 2 месеца, въпреки че връзката им бе разкрита през юни. Освен това испанката разяснява сериозността на травмата си, която получи на Уимбълдън, и макар че по нейните думи възобновяване върви добре, то тя въпреки всичко не е сигурна дали ще успее да бъде в оптимална форма за шампионата във Вашингтон, започващ в края на този месец. За международния №5 при мъжете пък следва присъединяване в конкуренцията в Лос Кабос (31 юли - 5 август).

Tsitsidosa live ♥️
— Sunny
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР